به گزارش کشاورزنیوز؛
به گزارش کشاورزنیوز، محمد سعیدی روز دوشنبه در گفت و گو با کشاورزنیوز افزود: نظارت و مشاوره های قبل کشتار به صورت رایگان به مردم توسط تیم بازرسی ارایه می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در سال جاری سفر به حج صورت نگرفته، میزان اهدای قربانی مردم استان سمنان افزایش یافته است و به همین دلیل از استان های مجاور دام زنده وارد استان سمنان شده است که مراقبت های لازم در این زمینه انجام شده است.
سعیدی خاطرنشان کرد: هفت کشتارگاه در استان سمنان و میادین دام و مراکز خصوصی دیگر در حال توزیع دام زنده هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان تاکید کرد: گوشت قربانی تا باید ۲۴ ساعت بعد از کشتار در دمای مناسب و در یخچال نگه داری شود تا از انواع آسیب ها و عوامل بیماری زا جلوگیری کند.
۶۱۰۳
انتهای پیام /*