به گزارش کشاورزنیوز؛

به گزارش کشاورزنیوز، محمد حسینی روز شنبه در نشست مجمع نمایندگان استان مرکزی با بخش کشاورزی این استان در اراک، افزود: فعال سازی هرچه بیشتر تعاونی های روستایی به عنوان بازوی اجرایی در کنار بخش کشاورزی می تواند علاوه بر رفع مشکلات این بخش در افزایش تولیدات، اشتغالزایی و مهاجرت معکوس در بخش کشاورزی نقش آفرینی کند.
وی ادامه داد: استان مرکزی از نظر وجود واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی از جایگاه ویژه ای در کشور برخوردار است که این بخش ها با مشکل هایی مواجه هستند که رفع این آن ها نیازمند همدلی و همسویی بیشتر نمایندگان و مسئولان اجرایی دارد.
به گزارش کشاورزنیوز،نماینده مردم منطقه آشتیان، تفرش و فراهان در مجلس شورای اسلامی، حفظ وضع موجود و رفع مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی را از جمله اهداف برگزاری نشست مجمع نمایندگان و مدیران اجرایی استان عنوان کرد و افزود: این استان یکی در حوزه کشاورزی کشور جزء استان های پیشرو و مولد است که باید جایگاه آن حفظ شده و خدمات و زیرساخت های این بخش توسعه یابد.
حسینی، با یادآوری وجود مشکل های کشاورزان در بازپرداخت تسهیلات بانکی افزود: لایحه ای توسط مجلس شورای اسلامی به برنامه و بودجه ابلاغ شده است که بر اساس آن در صورتی که کشاورزان اقدام به پرداخت اصل تسهیلات معوقه کنند سود تسهیلات معوقه تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان از محل اصلاح بودجه توسط دولت و جرائم آن نیز توسط بانک ها پرداخت می شود که در صورت تایید این مهم ،حرکت انقلابی برای رفع مشکلات کشاورزان ایجاد می کند.
وی ادامه داد: مجمع نمایندگان استان مرکزی در دوره جدید هم پیمان شده اند تا برای توسعه نظام، کشور و استان مرکزی تلاش کنند و این نشست ها نیز با هدف انتقال مشکلات مردم به مسئولان اجرایی برای تصریع در خدمت رسانی و رسیدگی به مشکلات مردم برگزار شده است.

***توسعه پایدار با استفاده از منابع تجدیدپذیر و تاکید بر حفظ منافع نسل های آینده امکان پذیر است
نماینده اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه پایدار ، با استفاده از منابع تجدیدپذیر در تولید و ایجاد درآمد برای نسل حاضر با لحاظ مصالح نسل های آینده است.
به گزارش کشاورزنیوز، علی اکبر کریمی افزود: توسعه پایدار در صورتی محقق می شود که بتوان توسعه و پیشرفت را در قالبی تجدیدپذیر و منطقی برای محیط زیست و طبیعت دنبال کرد.
وی ادامه داد: در بحث کشاورزی هم مقوله توسعه پایدار بسیار جدی مطرح است و تعریفی که برای آن ارائه شده ، ظامی است که با استفاده از شیوه های پایا و بادوام بتواند بهره وری اساسی منابع طبیعی و الگوهای زراعی را بهبود ببخشد، به طوریکه کشاورزان بتوانند عرضه محصولات کشاورزی را هماهنگ با رشد جمعیت و رشد اقتصادی با عنایت به محیط زیست در شرایطش خاص خود حاصل کنند.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: قوانینی که در کمیسیون کشاورزی در چند سال بعد از انقلاب به تصویب رسیده است کمترین توجه را به این بخش داشته است.
به گزارش کشاورزنیوز، علی ابراهیمی افزود: کشاورزی به دو دلیل نامگذاری سال جاری به نام سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل و تدوین قانون برنامه ششم توسعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی ادامه داد: کشاورزی یکی از شاخصه های مهم اقتصادی و تا زمانی که به آن توجه نشود مقاوم سازی اقتصادی نیز محقق نمی شود.
ابراهیمی گفت: ۳۵ ماده در برنامه ششم توسعه کشور امسال در حال تدوین است که در ماده ۱۳ و ۱۴ آن به بخش کشاورزی پرداخته شده است.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در بحث نخست ماده ۱۳ این قانون به صرفه جویی ۱۱ میلیارد مترمکعبی آب اشاره شده است که تطبیق این مهم با رسالت بخش کشاوری کار سخت و دشواری است.
۱۹۵۵/۶۰۱۳/

انتهای پیام /*

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.