به گزارش کشاورزنیوز؛

به گزارش روز شنبه روابط عمومی اتاق کرمان سید مهدی طبیب زاده در نشست با مسئول سازمان بسیج اصناف کشور با بیان اینکه اولویت اصلی کشور، اقتصاد و عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری و اجرای بندهای ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی است افزود: بسیج، یادگار امام خمینی (ره) و منبعث از دوران دفاع مقدس است و امروز با تمام وجود وارد صحنه سازندگی کشور و اقتصاد شده که این مسئله را به فال نیک می گیریم.
وی گفت: اتاق کرمان سال گذشته دستور کار یکی از نشست های شورای گفت و گو را اقتصاد مقاومتی با رویکرد اقدام و عمل قرار داد و بندهای ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی احصا و موارد مرتبط با حوزه فعالیت اتاق انتخاب و در رابطه با هر مورد براساس عدد و رقم و با قابلیت پایش برنامه ریزی شد.
رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه توجه به دانش بنیان بودن از تاکیدات رهبری است گفت: شرکت های دانش بنیان در صنعت و کشاورزی احصا و متوجه محدود بودن تعداد آنها شدیم که در این رابطه برای تحقق بندهای اقتصاد مقاومتی مانند صرفه جویی، کاهش مصرف و برون زا و درون گرا کردن برنامه ریزی انجام شد.
وی تصریح کرد: با موافقت رئیس وقت اتاق ایران، این مجموعه به عنوان معین اقتصاد مقاومتی منطقه دو استان کرمان (عنبرآباد و جیرفت) معرفی شد.
وی بیان کرد: اتاق کرمان با اعتقاد کامل به اینکه این ابلاغیه تنها راه نجات اقتصاد کشور است به نیابت از اتاق ایران برای بررسی و اجرای اقتصاد مقاومتی در منطقه ورود کرد.
طبیب زاده با بیان اینکه با رویکرد توانمندسازی مردم و استفاده از پتانسیل های منطقه کار را آغاز کردیم، تصریح کرد: اتاق یکی از معین های مناطقی است که با برنامه وارد شده و به سراغ اساسی ترین مسائل منطقه، تغییر رویکردها، توانمندسازی مردم و کاهش مصرف آب و صرفه جویی رفته که امیدواریم با کمک همه و بسیج بتوانیم موفق عمل کنیم.
وی ادامه داد: باور اتاق کرمان بر این است که بسیج دین بزرگی به گردن کشور دارد و اتاق هم از برنامه های بسیج در طرح های اصناف، تجارت و حمایت از بنیاد خانواده حمایت می کند.
مسئول سازمان بسیج اصناف کشور نیز در این نشست با بیان اینکه ۲۲ قشر بسیج در کشور وجود دارد، گفت: هدف ما توسعه بسیج اقشار مختلف و استقلال نسبی بخشیدن به آنهاست.
غلامرضا حسن پور با اشاره به اینکه اصناف، تجار و بازرگانان اولین گروهی بودند که به فرمان امام خمینی (ره) لبیک گفتند، افزود: رویکرد رئیس بسیج مستضفعان تخصصی کردن بسیج است که در این راستا ۱۳ راهکار عملی معرفی شده و در این رابطه اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل در اولویت کار قرار دارد.
وی اظهار کرد: پرداختن به امر صادرات در شرایط فعلی اقتصاد کشور لازم است که در این رابطه ستاد حمایت بسیج از امر صادرات تشکیل شده و معاونت روابط عمومی و بین الملل بسیج با بسیاری از کشورها، رایزنان فرهنگی و سفرای برخی کشورها ارتباط برقرار کرده تا بتواند زمینه صادرات محصولات و کالاهای کشور را فراهم کنند.
حسن پور با تاکید بر اینکه بسیج می تواند به رفع برخی موانع کمک کند، ادامه داد: شعار اقتصاد مقاومتی حمایت، هدایت و نظارت است و اصلا تصدی گری نخواهیم داشت.
وی تصریح کرد: اقتصاد کشور از جنگ تحمیلی پیچیده تر است و حتما انتقال پیشنهادات، انتقادات و نظرات تجار و بازرگانان به بسیج می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
حسن پور به فرمایشات رهبری مبنی بر اینکه اکنون زمان ایجاد تمدن نوین اسلامی است اشاره کرد و افزود: باید به نقش تجار و بازاریان در این تمدن پی برد و با تبدیل شدن به یگ الگوی تمام عیار اقتصادی، تمام دنیا از نظر اقتصادی به ما تعظیم خواهد کرد.
۷۴۲۹/۳۰۲۸

انتهای پیام /*

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.