به گزارش فود کلینیک؛ دانشگاه آدلاید در جنوب استرالیا به همراه شرکت ایجیلنت مرکز تحقیقات
گلیکومیکس را راه اندازی کرده اند. این مرکز یک آزمایشگاه تحقیقاتی جدید
در زمینه مزایای بالقوه کربوهیدرات های پیچیده است. این مرکز بزرگ ترین
مرکز تحقیقات در حوزه خود در نیمکره جنوبی بوده و میزبان تحقیقاتی در زمینه
علوم گلیکو (مطالعه ساختار و عملکرد گلایکان ها) خواهد بود.

 وینسنت بولون، مدیر گلیکومیکس آدلاید عنوان کرد که کربوهیدارت ها،
فراوان ترین مولکول ها در روی زمین هستند اما با این حال پیچیده ترین و
غیریکنواخت ترین مواد نیز هستند. همچنین این مواد هنوز بسیار ناشناخته اند. به همین دلیل ما نمی توانیم به راحتی خصوصیات این ترکیبات در
مواد غذایی را کنترل کنیم، بنابراین باید ساختار و خصوصیات زیستی این مواد
را درک کنیم که این کار نیازمند تجهیزات و امکانات نوین  است.
این مرکز در استرالیا در واقع یک مرکز ملی و بین المللی در زمینه
کربوهیدرات های پیچیده خواهد بود.
 برخی از فعالیت های این مرکز به این شرح است: تولید مواد بافت دهنده غذایی جدید، ساخت پلاستیک های زیستی، سیستم
های رسانش داروی جدید، تولید ژل های مو و مواد آرایشی و توسعه سنسورهای
زیستی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.