علی اصغر ملکی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: برای روز عید قربان ۲۲ جایگاه قربانگاه در مناطق شهرداری تهران و مراکز دیگری از سوی دامپزشکی تعبیه شده است که کارشناسان و دکتری دامپزشکی حضور دارند و سلامت گوشت ذبح را تایید می کنند.
به گفته وی، با کاهش صادرات دام زنده نه تنها دام زنده عید قربان تامین است بلکه این اقدام دولت باعث تنظیم بازار گوشت قرمز نیز می شود.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی استان تهران خاطر نشان کرد: برای روز عید قربان ۵۰ هزار راس گوسفند در استان تهران در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: طی روزهای اخیر قیمت گوشت قرمز نیز تغییر نداشته به طوری که قیمت لاشه گوسفندی بدون دنبه تحویل به مغازه دار بین ۳۰۰ تا ۳۱۰ هزار ریال و شقه بدون دنبه بین ۳۳۰ تا ۳۵۰ هزار ریال به مصرف کنندگان عرضه می شود.
وی با بیان این که در روز عید قربان پس از اذان صبح آماده عرضه دام هستیم، تصریح کرد: طبق تجربه سالهای گذشته توصیه می شود مردم ابتدای صبح برای خرید دام قربانی ازدحام نکنند زیرا در ابتدای صبح قیمت ها سنگین و پس از گذشت زمان روند قیمت ها متعادل می شود.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی استان تهران اضافه کرد: به طور معمول زمان عرضه دام زنده در مراکز ۲۲ گانه شهرداری و سایر مراکز تحت نظارت دامپزشکی از اذان صبح تا ۱۴ بعدظهر است اما در صورت وجود تقاضا مراکز عرضه دام فعال خواهند بود.
وی ادامه داد: در روز عید قربان خدمات دامپزشکی به صورت رایگان ارایه می شود.
به گزارش ایرنا، سال گذشته هر کیلوگرم دام زنده گوسفندی با قیمت بین ۱۲۰ تا ۱۲۵ هزار ریال عرضه شده بود.
سالیانه بیش از ۸۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید و برای تامین نیاز داخلی ۱۰ درصد گوشت مورد نیاز نیز از خارج تامین می شود.
براساس آمارها سرانه تولید گوشت قرمز کشور برای هر نفر ۱۰.۵ کیلوگرم و سرانه مصرف آن ۱۱.۵ کیلوگرم است در حالی که سرانه مصرف جهانی گوشت قرمز به ازای هر نفر بدون احتساب گوشت خوک ۱۳ کیلوگرم است.
اقتصام**۹۱۸۶**۲۰۲۵
انتهای پیام /*