کورنلیا فلتن با ۲۴ سال سن در حال حاضر در مزرعه پدرش در بن آلمان مشغول به کار است 

 رویای او این است  با فراهم کردن حداقل دو روبات شیردوش به رشد مزرعه و بهبود بهره‌وری آن، ‌جامعه عمل بپوشاند.”

با توجه به گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، ایجاد فرصت ها و تشویق جوانان برای شرکت در فعالیت کشاورزی و غیر کشاورزی در روستاها می‌تواند یکی از گام‌های مهم به شمار آید. ایجاد اشتغال برای جوانان روستایی و کارآفرینی از موارد دیگر این استراتژی هستند که می‌تواند به توسعه اقتصادی و اجتماعی پویا و پایدار بینجامد.
جاستیس تامبو Justice Tambo، پژوهشگر ارشد مرکز تحقیقات توسعه دانشگاه بن ( ZEF )، معتقد است که نوآوری می‌تواند گامی موثر برای حضور جوانان در این بخش و مقابله با چالش کمبود غذا باشد.
به باور این پژوهشگر، نوآوری می‌تواند به ایجاد تعادل تولید و انتشار گازهای گلخانه‌ای و قرار گرفتن در مسیر « انقلاب سبز[۵] » کمک کند.
پایداری با سیاست‌های درست دولت ها درارتباط بوده، بنابراین برای انجام این کار اراده سیاسی مورد نیاز است . 

به گفته رابرت کلوس Robert Kloos ، مدیر ارشد وزارت غذا و کشاورزی فدرال آلمان ، این درست است که برخی از مردم به دلیل تغییر آب و هوا کشور خود را ترک می‌کنند، اما برخی از افراد هم به دلیل این‌که در مناطق روستایی توسعه نیافته کشور زندگی می‌کنند و با کمبود مواد غذایی روبرو هستند،‌ مجبور به ترک کشورشان می‌شوند. 
وی افزود: “سیاست‌های درست دولت‌ها یک پیش نیاز برای دستیابی به پایداری در حوزه کشاورزی است. دولت با همکاری کشورهای منطقه می‌تواند به مقابله با گرسنگی رفته و همچنین به تولید پایدار مواد غذایی کمک کند.”
ALLTECH [۶]، شرکتی که روی سلامت حیوانات و تغذیه کار می کند و دفترش در کنتاکی امریکاست، معتقد است رهبری در حوزه کشاورزی به صورت کلیدی برای مقابله با چالش جهانی غذا تبدیل شده است.
پاتریک چارلتون نائب رئیس ALLTECH ، گفت:” کسب و کار ، سیاست و تکنولوژی باید در تعامل با یکدیگر باشد تا بتوان به مبارزه با چالش جهانی مواد غذایی و تغذیه جمعیت رو به رشد رفت. و همین طور بتوان جهان(محیط زیست) را دربرابر فاجعه آب و هوایی حفظ کرد.” 
چارلتون در نشست IFAJ 2016 Master class and Young Leaders programme [۷] گفت: ” برای افزایش تولید مواد غذایی با توجه به رشد جمعیت، تنها به فن آوری پیشرفته نیاز نیست، بلکه نیاز به رهبری درست برای پیوند دادن سیاست ، کسب و کار و فن آوری است.”
برند فلتن Bernd Flatten ، پدر کورنلیا دختر جوان ۲۴ ساله، انتخاب دختر‌ش را برای انجام کار کشاورزی مربوط به تربیت وی می‌داند.
او می‌گوید:”من او را برای گرفتن تصمیم تحت فشار قرار ندادم من فقط به او راه و روش خانوادگی مان و کشاورزی را نشان دادم. و زمانی که من با توجه به سن‌ام می خواستم مزرعه را بفروشم ، دخترم موافق نبود و تصمیم گرفت در این جا کسب و کاری در حوزه شیردوشی گاو راه بیندازد. او حالا نماینده عالی شرکت شیر ما است. اکنون این مزرعه‌ دارای ۱۱۰ شیردوش است.”
خانواده فلتن، حفظ مزرعه‌شان را مدیون تصمیم شجاعانه دختر‌شان و بازگشت او به روستا می‌دانند. وی قصد دارد برای مکانیزاسیون مزرعه از تجهیزات هوشمند و فن‌آوری برای بهره‌وری مزرعه استفاده کرده و روی موضوعات موثر برای جلب جوانان به بخش کشاورزی کار کند.
ترجمه: فرحناز سپهری
http://www.ipsnews.net/2016/08/smart-technologies-key-to-youth-involvement-in-agriculture/


[۱] Young Professionals for Agricultural Development :جنبش ‌بین‌لمللی جوانان در حوزه توسعه کشاورزی 
[۲] Global Forum on Agricultural Research (GFAR): تحقیقات کشاورزی در زمینه پژوهش و نوآوری کشاورزی و مواد غذایی انجام می‌دهد.
[۳] شبکه‌ای از سازمان های غیر دولتی کشاورزی که برای توسعه همکاری کشاورزان و افراد روستایی راه‌اندازی شده است.
[۴] International Federation of Agricultural Journalists
[۵] Green Revolution: انقلاب سبز به مجموعه‌ای از روش‌های کاربرد ماشین‌آلات کشاورزی، انتخاب گونه‌های پربازده، استفاده از کودها و بهبود روش‌های آبیاری گفته می‌شود.

۶- شرکتی که روی سلامت حیوانات و تغذیه کار میکند ودفتر مرکزی اش در کنتاکی آمریکا قرار دارد.

[۷] رهبری اعضای جوان کشورهای متعلق به IFAJ را برعهده دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.